duminică, 11 ianuarie 2009

film de vazut

"the air i breathe" - un film oarecum despre fluturi, dar nu prea. un film despre starea de dependenta reciproca in care ne aflam permanent unii fata de altii; despre cat de tare si definitiv influentam destinele altora si despre cat de tare si definitiv ne este influentat propriul destin de catre ceilalti. despre puterea de a vedea in viitor si despre neputinta de a-l schimba.
un film cu un inceput care te pune pe ganduri vis-a-vis de sentimentele pe care le ai fata de oamenii pt care ai asa ceva : "no emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form. " - henry ward beecher. cu alte cuvinte , iubirea mare, imensa, dusa la extrem, pe care azi o simti pt cineva, maine poate sa capete o alta forma, poate sa se transforme in ura, sau si mai rau, in indiferenta.
un film cu un sfarsit care insa iti induce ideea ca iubirea adevarata nu se termina niciodata, isi poate schimba forma, dar nu se sfarseste never ever. cu singura conditie sa fi fost adevarata. subscriu in totalitate , cu atat mai mult cu cat un om drag sufletului meu mi-a spus la un moment dat ca "real love never ends". sorinel :)
un film despre "ce ti-e scris, in frunte ti-e pus". cu ultimul rege al scotiei, buffy(?) spaima vampirilor, george of the jungle ... andy garcia si kevin bacon (pe ei nu-i pot identifica acum cu nici un personaj pe care l-au jucat vreodata). si altii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu