vineri, 10 aprilie 2009

cred ca poate fi un lucru al naibii de greu sa convietuiesti cu altcineva in afara de propria-ti persoana. nu stiu cum reusesc unii oameni sa traiasca ingraditi permanent de tot felu' de bariere, de la a nu spune ce le trece prin cap , atunci cand le trece, la a nu face ce au chef sa faca, atunci cand au (chef). si am observat ca in principal viata de cuplu este cea mai nasoala ingradire pe care o poti avea, tocmai din cauza ca poate e singura care ar trebui (imperios necesar!) sa-ti dea libertatea de a fi tu.
adica e clar! trebuie sa te controlezi in relatiile profesionale, in relatiile de prietenie, in general in cam toate directiile vietii tale, da' daca si cu omul tau trebuie sa faci la fel, inseamna ca mai esti tu cu adevarat si cu toate bune si toate rele doar in fata oglinzii. si cred ca e f trist sa traiesti asa.
si da. ma gandesc la tine cand scriu toate astea. si le scriu din perspectiva relatiei noastre. si mi-a fost atat de bine toti anii astia sa ma vad in oglinda de fiecare data cand ma uit la tine.. na! c-avem si public! tardiv, dar avem. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu