joi, 5 februarie 2009

close your eyes, clear your heart. and cut the cord.



The Killers - Human
Vezi mai multe video din Muzica »

6 comentarii:

  1. fiind proprietara de intelegenta cel putin medie ,nu vad de ce aceasta piesa,facand abstractie de linia melodica a ei ,ar putea inspira pe cineva ,dar mai ales pe tine...Asa cum o defineste si sloganul, sau efectiv denumirea melodiei in sine,este in fapt o oda dusa lasitatii,a impotentei daca vrei ,de a da piept cu lucrurile care nu-ti convin,sau nu-ti plac sau cum vrei.Pentru ca este,trebuie sa recunosti, o caracteristica ce apartine altor oameni,decat Tie,care TU te oripilezi,ti-e greata sau cum mai spui , ori de cate ori dai peste un astfel de om.Nu vreau sa cred,oricat as crede in capacitatile negative ale acelei persoane ,ca ai dobandit acel lucru urat,pe care nu-l aveai si care te facea,pe tine, atat de frumoasa si pe el,"cedentul",atat de urat.

    RăspundețiȘtergere
  2. cine se mai insipra din melodii zilele astea? emo-ii? noi nu. wir sind ganz andres!!

    RăspundețiȘtergere
  3. bai, prietenii mei cei mai cei, va bateti in mesaje la mine pe blog? nu e cazul, ca va iubesc pe amandoi in egala masura. si nu va suport pe nici unul in egala masura. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. zi sa mori tu=)) btw!:))sper ca nu te-ai gandit si pe la mine cand cu alea incurabile=)) ca tu m-ei fi tras tu pierce-u' mie, da' reciproca nu-i valabila..
    si noa..nu ma cert io cu nime, dacat sa stiu vreau, cine se mai inspira din versuri de melodii de formatii moderne
    best regards:D

    RăspundețiȘtergere